A fost inaugurat sediul Primăriei în Sânmihaiu de Câmpie (FOTO/VIDEO)

Astăzi a avut loc inaugurarea noului sediu al Primăriei și Consiliului Local din Sânmihaiu de Câmpie. Proiectul a fost finanțat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală și de la bugetul local. Valoarea totală a proiectului este de 500.000 de euro. La acest eveniment a fost prezent primarul Ioan Mate, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, deputații Daniel Suciu și Bogdan Ivan Gruia și primarii

  • Romeo Florean – Lechința;
  • Mihai Ivan – Șieuț;
  • Doru Crișan – Prundu Bârgăului;
  • Vlăduț Purja – Târlișua;
  • Ioan Pavelea – Coșbuc.

,,Omul sfințește locul, atunci când face lucruri bune pentru comunitate! 
Așa se-ntâmplă și în comuna Sânmihaiu de Câmpie, unde domnul Primar Ioan Mate a dezvoltat semnificativ acest frumos loc și își propune să continue munca.
Nu a fost neglijată nici Primăria, casa oficială a comunei, care a beneficiat de lucrări de modernizare și dotare. O lucrare oglindă a comunei, care arată respectul pentru oameni.
Vă doresc să aveți, în continuare, înțelepciune și răbdare cu toți cei care vor veni la Primărie. Să vă aplecați cu responsabilitate asupra fiecărei probleme și să le fiți alături, așa cum ați făcut-o și până acum.
Am toată prețuirea și respectul pentru dumneavoastră, domnule primar Ioan Mate și oamenii ce vă sunt alături.
Și eu voi continua să vă sprijin și împreună să facem lucruri bune pentru comuna Sânmihaiu de Câmpie”, a transmis Emil Radu Moldovan.

il

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *