AȚI VĂZUT-O? O femeie de 25 de ani din Ciceu Giurgeș a dispărut!

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o femeie de 25 de ani care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 30.03.2022, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au fost sesizați de către o femeie din Ciceu Giurgești cu privire faptul că fiica ei, Bunea Ana Maria de 25 de ani, a plecat, voluntar, de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: tânăra are înălțimea de 1,70 m, greutate de aproximativ 50-55 de kg, păr șaten lung, față ovală, ten deschis și ochi căprui.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză de culoare verde-albastruie, pantaloni tip jeans de culoare neagră și pantofi sport albi și o vestă de blană de culoare maro.

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Beclean și cei din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Beclean, continuă căutările în vederea depistării persoanei dispărute.

Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea femeii, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *