Gloria a învins Știința București

Echipa de handbal CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a învins cu mare greutate, astăzi, în Sala „Rapid” din București, echipa Științei București, proaspăt promovată în Liga Florilor MOL.

Bistrițencele au învins greu formațiunea bucureșteană care a promovat recent în liga mare a handbalului național în cadrul etapei 9. Totuși, chiar dacă nu au vreun punct în clasament, fetele de la Știința au tensionat meciu, fiind mereu în spatele Gloriei care nu a știut să profite de avantaje și greșelile adversarului.

14-12 pentru Gloria la pauză

În prima repriză, Gloria s-a mișcat greoi în atac și la fel de greoi în apărare Au fost conduse aproape toată repriza, până pe final când Barbosa a luat pe cont propriu meciul și a dus Bistrița în avantaj.

În cea de-a doua repriză a urmat un joc de urmărire între cele două formațiuni, iar într-un final Bistrița a ieșit învingătoare în urma unor acțiuni individuale, înainte de ultimul fluier al arbitrului, scorul final fiind de 25-23.

Bistrița ocupă cel de-al nouălea loc din Liga Florilor MOL, acumulând 13 puncte din 9 meciuri, fiind cel mai prost început de campionat până în această etapă din istoria Clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *