Tânăr de 26 de ani prins de polițiștii bistrițeni cu un kilogram de „prafuri”

Polițiștii bistrițeni au descoperit în urma unei percheziții un kilogram de… Prafuri, adică substanțe psihoactive.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au descoperit și ridicat 1 kilogram de substanțe psihoactive, în urma unei percheziții.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud au efectuat ieri o percheziție la locuința unui tânăr de 26 de ani, bănuit că ar fi deținut substanțe psihoactive, în vederea comercializării.

Tânărul era plasat în arest la domiciliu, la o adresă din Bistrița, fiind cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două pungi, care conțineau o substanță albă, cristalină, fiecare de aproximativ 500 de grame, o pungă cu o substanță cristalină, albă, de circa 100 de grame, 17 pliculețe, care conțineau o substanță cristalină, albă, 2 cântare electronice de mare precizie, 3 telefoane mobile și 1.700 de lei.

Anterior percheziției, în cursul zilei de ieri, polițiștii de la combaterea criminalității organizate au depistat două persoane, care ar fi achiziționat, de la tânărul de 26 de ani, astfel de substanțe.

Cel în cauză și alte cinci persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, pentru audieri.

A fost dispusă măsura reținerii tânărului pentru 24 ore. Acesta va fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *