Un bărbat căutat internațional pentru trafic de persoane a fost găsit de polițiștii bistrițeni

Un bărbat de 40 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, pe numele căruia autorităţile belgiene au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Ieri, 30 martie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud au depistat un bărbat, de 40 ani, din Bistrița care era urmărit internațional.
Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane, pe teritoriul Belgiei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *