Un ,,șofer” de 42 de ani, fără permis de conducere și cu mașina radiată a provocat un accident, în Unirea

În 22 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în Unirea. Pe Drumul național 17, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani din Unirea a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 35 de ani din Jibou, județul Sălaj.

În urma impactului, bucăți de caroserie provenite de la cele două autovehicule au fost proiectate spre autoturismul condus de către un tânăr de 25 de ani din Ilva Mare. Cei 3 șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul celor doi șoferi de 35 și 25 de ani, iar în cazul șoferului din Unirea, rezultatul a fost de 0.09mg/L alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că șoferul de 42 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul și totodată faptul că autoturismul este radiat din circulație de la finalul anului 2019, plăcuțele de înmatriculare aplicate pe autoturism fiind false.

Polițiștii rutieri continuă cercetările cu privire la aspectele sesizate, în cadrul unui dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *