Un tânăr de 20 de ani a fost arestat după ce a furat un laptop

În 21 octombrie, un bărbat din Ciceu Giurgești a sesizat faptul că din locuință i-a fost furat un laptop. În data de 11 noiembrie, același bărbat a sesizat faptul că unul dintre geamurile locuinței prezintă urme de forțare, dar nu au fost sustrase alte bunuri.

În 22 noiembrie, în urma cercetărilor și probatoriului administrat, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din Ciceu Giurgești, bănuit de comiterea unui furt și a unei tentative la infracțiunea de furt calificat. În cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 5 Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș a fost identificat, depistat și dus la audieri un tânăr de 20 de ani, din localitate, bănuit de comiterea faptelor. Totodată, prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și tentativă la furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *