.wp-editor-area{
color:black !important;
}		
				
					
		        
                        
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                        
            
            
            
     
        
        
	
	    
		  
	
		Sari la conținut
		
		
				
			
         
        
			    
		    		    
		    	        
				        
								    
		    						
							    
		    			    
		    		    
		    					        
				            Ingrediente Peste marinat in sos de rosii
- 1 kg de peste fără cap (macrou, merluciu sau cod)
- 4 linguri ulei
- 3 linguri oțet
- 150 ml sos de roșii cu ardei
- 2 foi de  dafin
- 10 boabe de piper
- sare după gust
- 150 ml apă
- 1 linguriță amidon.
Mod de preparare
- Peștele se curăță de intestine, se spală și se porționează în bucăți potrivite.
- Într-o cratiță  adăugam uleiul, oțetul, sarea, boabele de piper și foile de dafin.
- Punem la fiert, iar după primul clocot adăugăm bucățile de peste, sosul de rosii cu  ardei și apă.
- Lichidul trebuie să acopere peștele .
- Acoperim vasul și fierbem la foc mic pentru 35 minute.
- La final, adăugăm amidonul dizolvat în apă rece și amestecăm.
- Mai fierbem compoziția 3 minute și închidem focul, conform bucărătiaromânească.ro.
	
Similare
				         
				        		     
		    		    
		    			    
		    							
							
     
		
                          
    	
         
         
	    
	        	
    	    	
    	    		
    	 
			
	
        
        	
		
	
 
Publică comentariul