.wp-editor-area{
color:black !important;
}
Sari la conținut
Ingrediente Peste marinat in sos de rosii
- 1 kg de peste fără cap (macrou, merluciu sau cod)
- 4 linguri ulei
- 3 linguri oțet
- 150 ml sos de roșii cu ardei
- 2 foi de dafin
- 10 boabe de piper
- sare după gust
- 150 ml apă
- 1 linguriță amidon.
Mod de preparare
- Peștele se curăță de intestine, se spală și se porționează în bucăți potrivite.
- Într-o cratiță adăugam uleiul, oțetul, sarea, boabele de piper și foile de dafin.
- Punem la fiert, iar după primul clocot adăugăm bucățile de peste, sosul de rosii cu ardei și apă.
- Lichidul trebuie să acopere peștele .
- Acoperim vasul și fierbem la foc mic pentru 35 minute.
- La final, adăugăm amidonul dizolvat în apă rece și amestecăm.
- Mai fierbem compoziția 3 minute și închidem focul, conform bucărătiaromânească.ro.
Similare
Publică comentariul