24 de tineri pasionați de turism, mișcare și promovare vor promova obiectivelor turistice din județ

,,De #Ziua_Internaţională_a_Voluntarilor, dăm start acțiunii #100_de_Locuri_Musai_de_Vizitat din Poarta Transilvaniei • Bistrița-Năsăud, cu 24 de Ambasadori ai Porții Transilvaniei”

– Ivan A. Mihaela –

Ivan A. Mihaela a transmis că 24 de tineri pasionați de turism, mișcare și promovare, studenții/masteranzii de la Facultatea de Geografie/Geografia Turismului și de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Extensiile Universităţii Babeş-Bolyai, au acceptat invitația de a se implica pentru scoaterea din anonimat și promovarea obiectivelor turistice din județul nostru.

100 de locuri musai de vizitat din Poarta Transilvaniei este o inițiativă a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, realizată cu sprijinul EUROPE DIRECT Bistrița-Năsăud.

,,Ceea ce vor face acești tineri pasionați este neprețuit. Își pun pasiunea și expertiza lor în folosul comunităților, iar acțiunea lor va avea ecou pentru mult timp și pentru multe domenii. De aceea îi considerăm nu doar voluntari, ci veritabili Ambasadori ai Porții Transilvaniei.

Un rol deosebit de important în această acțiune o au profesorii lor, Andras Barta, Horea Ștefănescu, Ioan Bâca și Eduard Schuster. I-au capacitat extraordinar, încât deja se lucrează la o bună parte din obiective”, a transmis Mihaela Ivan.

AMBASADORII PORȚII TRANSILVANIEI

1.Silvia-Marta Găncean (Petruț)
2.Cristian Mureșan
3.Andra-Nicoleta Ciherean
4. Eugen Miloș
5. Maria Vântu
6.Alina Macra
7.Cristina-Maria Codău
8. Alexandru Ioan Țîra
9. Georgiana Camelia (Seica) Manchevici
10. Bogdan Almași
11. Paul Pop
12. Alexandru Șimon
13. Maria Coman
14. Ancuța-Simona Filipoi
15. Gabriel-Marcel Pîslaru
16. Cătălina-Ioana Pop
17. Felix Grebenișan
18. Tudor Iulian Silaghi
19. Smaranda Ioana Toma
20. Luminița Pop
22. Mihaela Purcil
23. Ileana Bodiu
24. Alin Teodor Trișcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *