3 spectacole de Crăciun vor fi organizate la Casa de Cultură “Liviu Rebreanu” din Năsăud

,,Chiar dacă și anul acesta reglementările sanitare nu ne lasă să ne desfășurăm așa cum ne-am fi dorit, vrem ca toată lumea să întâmpine magia sărbătorilor așa cum se cuvine. Astfel că luni și marți avem surprize inedite atât pentru cei mici cât și pentru adulți”

– Dorin Vlașin –

  • Luni, 20 Decembrie 2021 la Casa de Cultură “Liviu Rebreanu” din orașul nostru, vor avea loc două spectacole de magie pentru cei mici, primul de la ora 15:30 iar al doilea de la ora 17:00.

,,Magia Crăciunului, un spectacol încântător de magie și iluzionism pentru toată familia. Vino sa descoperi tainele magiei alături de Magicianul Christianis, intr-un spectacol fascinant in care imposibilul devine posibil, iar visele devin realitate prin magie. Intra într-o lume plină de farmec și mister, apariții și dispariții miraculoase, iluzii comice și multe alte surprize!„, a transmis Primarul orașului Năsăud.

  • Marți, 21 Decembrie 2021, de la ora 17:00 la Casa de Cultură “Liviu Rebreanu” din orașul nostru, se dă  întâlnire cu cele mai cunoscute voci de pe plaiurile năsăudene. În această zi se va organiza un concert de colinde și un spectacol de datini și obiceiuri specifice Crăciunului. La eveniment vor fi prezenți: Corul “Laudatio“, grupul folk “Armadia“, grupul de colindători al ansamblului “Păunașii Salvei“ și grupul “Belciugarii din Ilva Mare“. Soliști: Alexandra Reman, Diana Tănase, Adina Lazăr, Luminița Cotu, Luana Burduhos, Maria Pop, Alex Ivanciuc, Ioana Marti și Anamaria Burduhos.

Accesul la toate cele 3 spectacole este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *