A fost inaugurat sediul Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară din Beclean (FOTO)

A fost inaugurat azi sediul Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară din orașul Beclean.
La eveniment a participat domnul Marcel Ioan Boloș, directorul ADR Nord-Vest, reprezentanții conducerii OCPI de la nivel central și județean prin doamna director Rákosi-Seiwarth Ildikó și domnul director Emil Iliaș Mănășturean, subprefecții județului Bistrița-Năsăud, președintele CJ BN Radu Moldovan, senatorul Ioan Deneș, deputații Bogdan Ivan și Daniel Suciu, precum și consilieri locali ai orașului Beclean si alte oficialități județene și locale.
,,Finalizarea lucrărilor de modernizare la clădirea situată din centrul orașului este importantă pentru bunul mers al activității OCPI. Edificiul a fost reabilitat din temelii, fiind realizate noi compartimentări, cu birouri mai spațioase fiind construită inclusiv o sală de bibliotecă„, a transmis Nicolae Moldovan.
Lucrările au mai cuprins montarea de ferestre noi, pardoseală nouă, a fost montată o centrală termică modernă și a fost schimbată integral și instalația electrică. Curtea a fost de asemenea pavată.
Investiția a fost realizată de către Oficiul pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară, în colaborare cu Primăria Beclean care a pus la dispoziție toate Autorizațiile si Avizele necesare pentru a reuși reabilitarea la standarde europene a clădirii și a asigura condiții optime de tratare a cetățenilor și totodată a angajaților OCPI.
Valoarea investiției este de 1.100.000 lei, aproximativ 230.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *