A fugit de poliţişti. Şofer din Târlișua cu permisul anulat, depistat la volan

La data de 5 aprilie, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat din Târlișua. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii prevăzută la art.335 din Codul Penal, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în noaptea de 15/16 martie 2022, conducătorul unei autoutilitare care avea atașată o remorcă și care circula pe Drumul Județean 171, prin localitatea Borleasa, nu a oprit la semnalele polițiștilor. A fost urmărit, iar după aproximativ 4 km, acesta a oprit autovehiculul și a fugit înspre o pădure din apropierea drumului.

În urma investigațiilor și probatoriului administrat în cauză, a rezultat faptul că la volan s-ar fi aflat un bărbat de 49 de ani, din Târlișua care avea permisul de conducere anulat. Totodată, acesta ar mai fi condus același autovehicul, la data de 15 martie a.c., pe Drumul Județean 171, pe raza localității Dobric.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *