Abandonul deșeurilor în Rodna. Cristian Marius Niculae: ,,Suntem conștienți că este nevoie de timp pentru rezolvarea aceastei probleme”

Cristian Marius Niculae a transmis că în contextul în care Comuna Rodna se confruntă cu un fenomen de abandon al deșeurilor pe Valea Măgurii, prima măsură este un dialog cât mai constructiv și orientat pe soluții cu cetățenii din această zonă.

,,Astfel, ne-am deplasat împreună cu primarul Valentin Grapini și viceprimarul Iosif Partene, alături de inspectorii din cadrul Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud în această comunitate pentru a discuta cu oamenii, pentru a-i informa ce trebuie să facă cu deșeurile și pentru a-i conștientiza despre pericolul pe care-l reprezintă pentru sănătatea noastră și a copiilor noștri poluarea cu deșeuri a apelor din județ. I-am atenționat totodată că, dacă acest fenomen persistă, vom trece la sancționarea celor vinovații pentru aceste fapte”, a spus Cristian Marius Niculae.

Inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud derulează în această perioadă acțiuni de informare și conștientizare în tot județul nostru, pentru a explica oamenilor ce trebuie să facă cu deșeurile.

,,Suntem conștienți că este nevoie de timp pentru rezolvarea aceastei probleme, dar prezența constantă și periodică în mijlocul comunităților județului nostru a inspectorilor Corpului de Control va corecta lucrurile greșit făcute în domeniul gestionării deșeurilor”, a conchis Cristian Marius Niculae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *