Accident în Bistrița. Două mașini s-au lovit, una a fost proiectată într-un copac

În această seară, polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe Bulevardul Republicii din municipiul Bistrița.

Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Tărpiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Bistrița. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în afara părții carosabile intrând în coliziune cu un copac, rezultând totodată rănirea șoferului de 23 de ani.

Datorită stării de sănătate tânărul din Tărpiu nu a putut fi testat cu aparatul etilotest la locul producerii evenimentului rutier, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru stabilirea alcoolemiei. Rezultatul a fost negativ cu privire la consumul de alcool în cazul șoferului din Bistrița.

Cercetarile sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând sa fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *