Accident în Șintereag. 3 persoane au fost transportate la spital, după ce o mașină s-a răsturnat în șanț (FOTO)

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean si un echipaj SAJ, intervin la un accident rutier, autoturism răsturnat, fără persoane încarcerate, în localitatea Sintereag.

În accident au fost implicate cinci victime, trei femei și doi bărbați. La UPU SMURD Bistrița vor fi transportate trei victime, o femeie în vârstă de 54 de ani cu TCC, o fată în vârstă de 17 ani și un bărbat în vârstă de 53, aceștia din urmă prezintă contuzii minore. Celelalte două persoane refuză transportul la spital.

UPDATE. Pe Drumul Național 17, la ieșire din localitatea Șintereag înspre Bistrița, un autoturism condus de o femeie de 42 de ani din Beclean a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanțul de pe partea stângă a sensului de mers.

În urma accidentului, trei pasageri din autoturism, respectiv o femeie de 53 de ani, o minoră de 14 ani și un bărbat de 54 de ani, toți din Beclean au fost răniți, fiind ulterior transportați la spital.

Conducătoarea autoturismului a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Beclean în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *