Accident rutier în Cepari. Două pasagere de 41 și 10 ani au fost rănite în urma accidentului (FOTO/VIDEO)

În această seară, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident de circulație produs pe Drumul Național 17C în Cepari.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din Bistrița în timp ce se deplasa pe direcția Dumitra către Năsăud prin localitatea Cepari, a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa pe aceeași direcție, condus de un tânăr de 24 de ani din Bistrița. În același moment, un alt autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Năsăud, a intrat în coliziune cu vehiculul condus de șoferul de 48 de ani.

În urma impactului, două pasagere de 41 și 10 ani din autoturismul condus de bărbatul din Bistrița au fost rănite, necesitând acordarea de îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Cei trei șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *