Acțiuni pe linie rutieră și silvică: Peste 100 de amenzi în valoare de 6000 de lei

Ieri, 29 martie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean și cei ai Secției 4 Poliție Rurală Beclean au acționat pe linia combaterii încălcărilor normelor rutiere de către șoferi și pietoni cât și pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul unor defecțiuni tehnice. De asemenea, activitățile au vizat prevenirea și combaterea infracțiunilor și contravențiilor la regimul silvic.

Au fost astfel efectuate controale și verificări în trafic alături de reprezentanți ai Registrului Auto Român Bistriţa-Năsăud, pe Drumurile Naționale 17 și 17C, precum și pe Drumurile Județene 172A și 172F.

Prin controalele efectuate s-a urmărit prevenirea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse pe fondul unor defecţiuni tehnice. Astfel, au fost oprite și verificate 142 de autovehicule și legitimate 160 de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, în valoare de 6000 de lei, iar pentru neregulile și defecțiunile constatate la autovehiculele oprite, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *