Ajutați proiectul Meteo.BN! Mai sunt nevoie de 6 stații meteo automate în județ

Meteo.BN. a anunțat că pentru a finaliza partea de instalare de stații meteo automate, mai sunt nevoie de 6 unități pentru a definitiva această secțiune (Urmeniş, Parva, Budacu de Sus, Bozieş, Coşbuc, Feldru)

,,Odată acestea rezolvate, consider încheiată secțiunea de instalare a infrastructurii de care proiectul are nevoie, pentru o imagine perfectă a fenomenului meteo de la noi, din zonele locuite permanent. Ar mai fi Dealul Ştefăniței dar cum lipsa internetului din zonă pune probleme de conectivitate, rămâne de văzut pentru viitor.

Astfel, cele 6 stații de care mai este nevoie vor completa numarul celor 21 deja existente iar eu consider că numărul total de 27 de unități vor creiona o rețea perfectă pentru analiza meteo-climatologică de la noi”, s-a transmis pe pagina de facebook Meteo.BN.
Costurile totale pentru cele 6 stații se ridică la aproximativ 6500 RON, sume de care proiectul nu dispune în acest moment. Dacă doriți să sprijiniți în acest demers, puteți să donați în contul:
  • TITULAR CONT : BALAN MIHAI-OCTAVIAN
  • IBAN: RO51BACX0000000821418000.

,,Toate sumele strânse vor fi expuse pe pagină, cheltuielile, de asemenea, într-un regim transparent, cu dovezi de plată/achizitie etc.

După ce secțiunea de instalare se va fi terminat, odată reteaua pusă la punct, site-ul www.meteobn.ro , aflat în construcție / evaluare costuri, va putea deveni operațional, cu acces la informatii pe fiecare statie in parte, prognoze locale si la nivel de judet etc.
Până atunci, ținem legătura, după cum v-ați obişnuit, pe pagină”, a spus Mihai O. Bălan, administrator Meteo.BN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *