Asociația Tineri pentru Comunitate a ieșit în acest weekend la ecologizare

În plină vacanță, voluntarii Asociației Tineri pentru Comunitate Bistrița au hotărât să își dedice timpul acțiunilor în folosul comunității.

Astfel, sâmbătă, 10 iulie 2021, un grup de 20 tineri frumoși și activi s-au întâlnit în Pădurea Schullerwald pentru a da exemplu comunității privind un comportament sustenabil și responsabil față de mediul înconjurător.

Acțiunea a început cu informarea persoanelor aflate în Pădurea Schullerwald, prin distribuirea Ghidului de colectare selectivă a deșeurilor destinat tinerilor și copiilor, care poate fi găsit în format electronic și pe site-ul asociației, www.asociațiatineripentrucomunitate.ro. Apoi, în grupuri vesele, au ecologizat pădurea, urmând să se lase purtați de creativitate și să realizeze diferite obiecte din materiale reciclabile, iar cei mici sa picteze tricouri, să deseneze și să modeleze.  Și fiindcă după muncă vine și răsplată, la final ne-am delectate cu pizza, sucuri, gustări și voie bună.

Invităm și alți tineri să se alăture aciunilor noastre, să ne urmărească pe pagina de facebook, fiindcă se anunță o vară plină de evenimente.

Proiectul s-a derulat cu sprijinul Supercom, ADI Deșeuri și a Primăriei Municipiului Bistrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *