Au început înscrierile pentru soldați gradați profesioniști

Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud a anunțat că au început înscrierile pentru soldați gradați profesioniști.

Posturile de soldat/gradat profesionist – Seria 2022:

  • 1049 locuri în toată ţara dintre care 2 locuri în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Criterii de recrutare:

  • vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;
  • Absolvent cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul secundar superior, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (10 clase);
  • Permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, – doar pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”.

Pentru candidaţii cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud, înscrierea se poate face:

  • personal, la sediul Biroului Informare Recrutare;
    de la distanţă, online, prin completarea FIȘEI DE CONTACT și DECLARAȚIEI ACORD PRELUCRARE DATE PERSONALE pe care le puteţi gasi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cmjbn si transmiterea acestora la următoarea adresă de email: recrutarecmjbn@gmail.com.

Termen final de înscriere: 17 iunie 2022.

Candidații înscriși vor fi planificați pentru evaluarea psihologică, evaluarea capacităţii motrice şi interviul de evaluare finală la Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare Câmpulung Moldovenesc până la data de 24 iunie 2022:

  • Probe psihologice:test de aptitudini, de personalitate și situațional;
  • Probele fizice: traseu utilitar-aplicativ cu baremul maxim 1 min. și 45 sec.; alergare pe distanța de 2000 m cu baremul maxim de 9 min. și 45 sec.;

Candidații declarați ,,Admis” la selecția aptitudinală generală vor efectua examinarea medicală la Spitalul Militar de Urgenţă „Doctor Constantin Papilian” până la data de 01 iulie 2022.

Ultima etapă a procesului de recrutare constă în completarea-finalizarea dosarului de candidat si semnarea cererii de înscriere.

Repartizarea pe unități militare, arme/servicii și specialități militare va avea loc în perioada 17-18 august 2022. Toţi candidaţii admişi vor fi introduşi într-o bază de date unică, inclusiv punctajele individuale, calculate în momentul întocmirii dosarului de candidat, şi vor participa la repartizarea computerizată pe funcţiile scoase la concurs.

Atenţie! Concursul este pe post, nu pe total locuri. Fiecare candidat va intra în competiţie, pentru locul ales, cu ceilalţi candidaţi care au ales acelaşi post. Va ocupa locul acel candidat care va avea cel mai mare punctaj.

Primul modul de pregătire va începe în data de 12 septembrie 2022.

Pentru mai multe informații, consiliere de specialitate şi ÎNSCRIERE adresați-vă biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud situat în municipiul Bistrița, B-dul Republicii nr.3-5, tel. fix: 0263212453, 0263211271, mobil: 0744699021, de luni până vineri, între orele 08:30 – 16:30 (marți 10:30-18:30).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *