Bărbat din Josenii Bârgăului, urmărit internațional după ce a agresat sexual o femeie în Ungaria

Un bărbat din Josenii Bârgăului a fost urmărit internațional autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unui rest de pedeapsă, de 1 an și 6 luni de închisoare, din durata pedepsei închisorii de 4 ani și 6 luni, aplicată pentru săvârșirea infracțiunii de violență sexuală, pe teritoriul Ungariei.

„Ieri, 17 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat de 33 de ani, din Josenii Bârgăului care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare, în vederea executării unui rest de pedeapsă, de 1 an și 6 luni de închisoare, din durata pedepsei închisorii de 4 ani și 6 luni, aplicată pentru săvârșirea infracțiunii de violență sexuală, pe teritoriul Ungariei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca astăzi, 18 mai, să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale”, transmit polițiștii bistrițeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *