Beat la volan și cu permisul anulat a provocat un accident, în Bistrița

La data de 10 martie, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au dispus ordonanță de reținere pentru 24 de ore, față de un bărbat de 40 deani, din Bistrița. Cel în cauză se află în arest și este bănuit de comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Acesta a fost implicat într-un accident rutier, soldat cu pagube materiale și produs la data de 9 martie 2022, pe un bulevard din Bistrița. Din verificările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, în timp ce conducea un autoturism, la semaforul electric destinat trecerii pentru pietoni, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula în fața sa și care era oprit la culoarea roșie a semaforului.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,85 mg/la lcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 40 de ani și negativ în cazul celuilalt conducător auto.

Bărbatului de 40 de ani i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce anulat din martie 2021. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, iar în cursul zilei de astăzi, 11 martie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *