Beat la volan și cu permisul de conducere suspendat a încercat să fugă de polițiști

La data de 12 februarie, în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Bistrița au întocmit un dosar penal unui șofer care a refuzat să oprească la semnalele acestora. Pe strada Calea Moldovei din municipiul Bistrița, un autoturism nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale echipajului de poliție rutieră, continuându-și deplasarea, fiind ulterior blocat în trafic de către o autospecială din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 50 de ani din Bistrița. Întrucât emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/L alcool pur în aerul expirat fiindu-i ulterior recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul deține permis de conducere însă acesta are dreptul de a conduce pe drumurile publice, suspendat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis deconducere, urmând documentarea faptelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *