BISTRIȚA: Restricții de circulație pe traseul strada Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului

Municipiul Bistrița are în execuție lucrările pentru obiectivul de investiții „Reconfigurarea axei de transport pe traseul str. Gării – bulevardul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului ”. Sunt în desfășurare  lucrările pentru devieri de rețele electrice în vederea amenajării străzilor pentru circulație, a pistelor de bicicliști și a traseului de circulație pentru autobuze.

Practic, este vorba despre închiderea circulației rutiere pe anumite tronsoane de străzi care asigură accesul la traseul str. Gării – b-dul. Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului, după cum urmează:

– închiderea circulației pentru realizarea părții carosabile pe str. Gării tronson 1 de la trecerea de pietoni din zona Bl. 30 Gării sc. C (chioșc de ziare) până la str. Nicolae Bălcescu – în perioada 03.07.2023 – 01.08.2023.

– în această perioadă se vor realiza lucrări de amenajare a părții carosabile, a sensului giratoriu din zona Wimarkt , a pistei de bicicliști și a trotuarelor .

În acest sens, municipalitatea roagă participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *