Bogdan Ivan Gruia: ,,Norma de hrană pentru bolnavii din spitale dublată azi prin lege!”

Bogdan Ivan Gruia, deputat de PSD Bistrița-Năsăud a anunțat că norma de hrană pentru bolnavii din spitale dublată azi printr-o lege inițiată de Bogdan Ivan, alături de alți parlamentari PSD.

Ce prevede lege:

  • Minim 22 de lei/zi pentru hrana bolnavilor din România!
  • Valoarea de 22 de lei/zi se va actualiza anual cu rata inflației (nu mai e nevoie să votezi în fiecare an norma de hrană);
  • Finanțarea pentru norma de hrană va fi suportată din bugetul de stat (nu din bugetele spitalelor sau autorităților locale);

,,Legea putea fi adoptată acum un an, când am depus-o în Parlament! Foștii miniștri ai sănătății din partea USR au ignorat acest proiect de lege! A fost nevoie să treacă un an și a fost nevoie ca #PSD să ajungă la guvernare, pentru ca bolnavii din spitale să fie luați în seamă!

Le mulțumesc în numele bolnavilor din spitale tuturor parlamentarilor care au votat această lege, indiferent de culoarea lor politică. Îi mulțumesc Președintelui PSD, Dlui Marcel Ciolacu și Ministrului Sănătății Dlui. Alexandru Rafila, pentru că au promovat ca prioritate acest proiect. Multumesc colegilor coinițiatori Daniel Suciu, George Șoldan și tuturor colegilor din grupul parlamentar #PSD.

Pozele de pe Facebook nu rezolvă problema normei de hrană! În schimb o lege, DA!” – Bogdan Ivan Gruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *