Bogdan Ivan, solicitare la Parchetul General și scrisoare deschisă către Iohannis în cazul lui Cîțu, condamnat penal în SUA

Bogdan Ivan Gruia, deputat de Bistrița-Năsăud, a solicitat să se facă „lumină” in cazul condamnării penale ale lui Florin Cîțu în SUA.

Acesta a condus sub influența alcoolului (spune dânsul) în SUA, în anul 2001. Condamnarea penală din SUA, teoretic, nu îi dă dreptul de a fi într-o funcție publică.

„Românii au dreptul să știe adevărul!

I-am solicitat Procurorului General al României, Dnei. Gabriela Scutea, să facă lumină în cazul numirii și exercitării mandatului de Prim-ministru al României de către Florin Cîțu, condamnat penal de o instanță din Statele Unite ale Americii.

De asemenea, am făcut apel și la Președintele României, Dl. Klaus Werner Iohannis, să susțină aplicarea legii și a principiilor statului de drept, asupra cărora a demarat un referendum național, validat de o majoritate covârșitoare a românilor. Vrem ca acele principii de drept sa fie respectate și aplicate în cazul fiecărui român. Indiferent că e un om de rând sau Prim-ministrul României.

Vrem să vedem dacă în România anului 2021, #SePoate ști dacă Prim-ministrul României e penal sau nu. Atât!
Românii merită să știe adevărul, iar legea trebuie să fie #lege pentru toți!”, transmite Bogdan Ivan Gruia, deputat PSD de Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *