Campanie de donare de sânge la Năsăud! Salvează o viață donând viață

Doamna doctor Olar Anamaria de la Spitalul Orășenesc „George Trifon” din Năsăud a anunțat, pe rețelele de socializare, o nouă campanie de donare de sânge.

Între 29 și 30 iulie sunteți așteptați, cu mic, cu mare, la Spitalul Orășenesc „George Trifon” din Năsăud pentru a dona sânge.

Condițiile donării sunt simple:

1. Să aveți împlinită vârsta de 18 ani

2. Să mâncați înainte de donare

3. Să vă hidratați

4. Opțional se recomandă o cafea de dimineață, înainte de donare

Pentru cei care nu știți cum funcționează donarea, însă vreți să participați la campanie, voi lăsa o notă personală mai jos pentru a vă explica experiența mea cu donarea de sânge…

Notă personală: Am ajuns la centrul de donare sanguină din Bistrița având mască la purtător. În camera de așteptare am completat un formular prin care declaram că nu sunt purtător de boli, nu am probleme de sănătate care să afecteze calitatea sângelui și mi-am dat consimțământul pentru donare.

După completarea formularului am fost așteptat de doamna doctor unde mi s-a luat tensiunea arterială și s-a verificat grupa sanguină pe care o am.

Tensiunea bună… Grupă sanguină destul de rară… M-au băgat la donare! Te așteaptă un pat comod, un ac ce nu doare absolut deloc și… Probabil dacă donezi pentru prima dată, vei avea ceva amețeli. Dar trec repede și pe urmă te simți ca nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *