Cătălin Bota a fost ales președinte interimar al PNL Sângeorz-Băi. Se ascut săbiile pentru Primărie!

Joi seara, în cadrul primei ședințe de Birou Politic Județean al PNL BN post-alegeri, Cătălin Bota a fost desemnat președinte interimar de către liberali.

Traian Ogâgău nu poate să mai fie primar în orașul-stațiune Sângeorz-Băi și este suspendat din funcție pe o perioadă de trei ani.

Cătălin Bota este opțiunea exprimată de Traian Ogâgău pentru postul de primar interimar. Propunerea nu întrunește majoritatea, deoarece trei consilieri liberali continuă războiul surd (nu și mut) împotriva lui Ogâgău. Cei trei consilieri, Mutu, Runcan și Măgurean, nu vor cu niciun chip să se alinieze politicii impuse de partid și preferă să facă notă discordantă în ciuda faptului că au fost propulsați de către partid în pozițiile pe care le ocupă. Dacă lucrurile nu se cristalizează în PNL Sângeorz-Băi, există posibilitatea ca rezultatul alegerilor din 2020 să fie total dat peste cap.

PNL are 11 consilieri, iar pentru a vota viceprimarul este nevoie de 9 voturi. Aceste schimbări vin pe fondul tensiunilor din organizația de pe Someș, dar și blocajului nemaiîntâlnit din administrația publică locală. Bota Cătălin este și propunerea organizației pentru a prelua interimatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *