Competiția Via Maria Theresia nu se va susține în acest an

Anul acesta nu va fi organizată competiția Via Maria Theresia.

Competiția Via Maria Theresia nu se va susține în acest an. Evenimentul a fost amânat de către organizatori, însă invită doritorii și iubitorii de mișcare într-o altă locație promițătoare.

„Dragii noștri,

Anul acesta nu vom organiza competiția Via Maria Theresia.

Mulți dintre dumneavoastră ne scrieți și vă doriți să vă întoarceți pe drumul Mariei Theresia, pentru o nouă lecție de anduranță și de apreciere pentru natura spectaculoasă a Munților Călimani.

Din păcate, anul acesta nu va avea loc o nouă ediție VMT. Echipa Tășuleasa Social este împrăștiată pe mai mulți kilometri, tocmai până în Caraș-Severin, unde lucrăm la noul traseu din componența Via Transilvanica, cel mai lung dintr-un județ, pe care vrem să îl dăm în folosință la finalul lunii, pe data de 24 iulie, într-un eveniment de lansare la Gărâna. Poate totuși vă salvați această dată în calendare și ne vom vedea cu unii dintre voi la acest eveniment care va începe la ora 11.

Anul acesta ne-am bucurat de Via Transilvanica Maraton, pe care l-ați primit cu mult entuziasm, lucru pentru care vă suntem recunoscători. Stați aproape și urmăriți-ne! Nu se știe niciodată ce rezervă viitorul. Cine știe, poate la anul ne vom revedea cu drag și dor, în Călimani, la Maratonul Via Maria Theresia.

Până una alta, vă invităm să urmăriți proiectul Via Transilvanica. Ne apropiem de ultimele județe și de lansări tot mai grandioase.

Până data viitoare, până la capăt! Că ușor poate oricine!”, au transmis organizatorii de la Tășuleasa Social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *