COMUNICAT DE PRESĂ – PSD Bistrița solicită anularea măsurilor referitoare la dărâmarea teraselor de pe Pietonal

COMUNICAT DE PRESĂ – PSD Bistrița

Un primar, doi viceprimari, toți consilierii PNL și USR, plus consilieri personali, niciunul nu ați realizat ce prostie faceți?

Ați promis o administrație prietenoasă cu mediul economic, dar vă purtați cu cei ce se încăpățânează să existe pe pietonal de parcă ar fi infractori.

Cum să le luați banii, să îi autorizați, apoi să îi amendați, să uitați că i-ați autorizat și apoi să le cereți, fără nicio jenă, să-și dărâme terasele?

Domnule primar, vorbeați de sărbătorile solidarității, dar vă dovediți dușmănos de-a dreptul cu vecinii dumneavoastră de pe pietonal, care abia au rezistat în această perioadă extrem de delicată pentru mediul economic. Domnule primar, vorbeați de Stalingrad politic, credem că aveți dreptate: exact așa se simt cei de care Primăria și-a bătut joc, asediați în orașul în care și ei trăiesc și își desfășoară activitatea.

Solicităm de urgență anularea măsurilor abuzive referitoare la dărâmarea teraselor de pe Pietonal și poate nu ar strica, în aceeași ordine, primar, viceprimari etc., niște scuze publice pentru modul execrabil în care v-ați purtat cu agenții economici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *