Concert în Bistrița: Ștefan Bănică și The Motans

Primăria Bistrița și Centrul Cultural Municipal “George Coșbuc” au organizat un concert în data de 30 aprilie. Ștefan Bănică și The Motans vor concerta pe pietonalul din Bistrița, de la ora 21:00.

,,Eveniment muzical pentru tinerii de toate vârstele” – Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița.

The Motans

The Motans este trupa fenomen care s-a făcut remarcată prin stilul metaforic în care își interpretează piesele. Colaborările cu artiști precum Delia, Irina Rimes, Inna și Dara i-au făcut pe aceștia să se audă pe toate radiourile din România. Denis Roabeș, solistul trupei The Motans are 29 de ani.

Denis Roabeș și-a început cariera muzicală atunci când nici nu se gândea că va ajunge să aibă atât de mult succes. Artistul nu are doar o voce foarte plăcută, el este și un compozitor desăvârșit și a reușit să treacă cu ușurință din etapa de cantautor, reușind să compună piese și pentru alți artiști din România, melodii care au ajuns imediat pe buzele tuturor.

Ștefan Bănică

Ștefan Bănică este un actor, compozitor, cântăreț, regizor, producător și moderator TV român de origine romă. A susținut mii de concerte, stabilind adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție de peste 15 ani.

A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu cinci discuri de aur și două de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant. Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbizul românesc.

Info: click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *