Containere semi-îngropate pentru deșeurile reciclabile nu sunt folosite corespunzător. Care sunt principalele probleme (FOTO)

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a informat că una dintre problemele întâlnite în permanență în gestionarea deșeurilor din județul nostru este aruncarea deșeurilor lângă platformele de colectare cu containere semi-îngropate. Mai mult decât atât, găsim pe aceste platforme deșeuri reziduale, deșeuri amestecate și deșeuri neselectate corespunzător.


Inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează platformele cu probleme și informează cetățenii care aduc deșeuri la aceste platforme cu privire la modul în care trebuie depuse deșeurile în aceste recipiente.


Operatorul de salubritate Supercom SA a fost atenționat să golească containerele semi-îngropate la timp pentru ca cetățenii să poată depune în mod corect, pe fracții separate, deșeurile reciclabile. În anumite zone aglomerate, s-a constatat că accesul auto-specialelor de la Supercom este îngreunat de mașinile parcate neregulamentar în jurul platformelor de colectare.


Inspectorii Corpului de Control continuă activitatea de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la gestionarea și separarea corectă a deșeurilor, utilizatorii fiind actorii principali în eforturile de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *