Cristian Niculae (ADI Deșeuri): Verificăm permanent modul în care operatorul Supercom face colectarea deșeurilor reciclabile

♻️ Colectarea deșeurilor reciclabile.

✅ Verificăm permanent modul în care operatorul Supercom face colectarea deșeurilor reciclabile, atât de pe platformele semi-îngropate din zonele de blocuri cât și din pubela galbenă în zonele de case.

? Există aspecte pozitive, care trebuie menționate și apreciate, dar există și aspecte negative, care trebuie corectate.

✅ Am găsit în mai multe containere semi-îngropate deșeuri reciclabile depuse de către cetățeni în mod corespunzător, lucru care se poate vedea în imaginile de mai jos.

‼️ Din păcate la platformele semi-îngropate de pe str. General Eremia Grigorescu am găsit deșeuri voluminoase abandonate, deși am derulat campanii gratuite de colectare a acestor tipuri de deșeuri în luna iunie.

‼️ În afara acestor campanii de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase, cetățenii fie pot comanda la dispeceratul Supercom preluarea acestor deșeuri contra-cost, fie le pot duce la centrele de colectare de pe str. Narciselor sau din Heidenfeld Viișoara, iar, în acest caz, operatorul are obligația să le preia GRATUIT.

? Abandonarea acestor deșeuri voluminoase la platformele semi-îngropate nu este soluția corectă și implică costuri suplimentare de colectare a acestor deșeuri, costuri suportate de comunitatea noastră.

♻️ A venit momentul ca locuitorii comunităților noastre să-și schimbe mentalitatea cu privire la deșeuri. Trebuie să privim deșeurile reciclabile ca o resursă economică și să înțelegem că fiecare deșeu reciclabil colectat selectiv contribuie direct la reducerea poluării naturii.

♻️ Io zic că-i de-ajuns! Haideți să le punem pe toate la locul lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *