Cum a ajuns un simplu cetățean să lupte împotriva violenței din Nimigea de Jos

În data de 4 februarie, un incident violent a fost surprins pe o cameră de supraveghere dintr-un service auto din Nimigea de Jos. În imagini, se pot observa doi bărbați care au o discuție aprinsă, iar la un moment dat unul dintre bărbații îl lovește pe celălalt bărbat, după care ia o șurubelniță și îl amenință cu moartea. Atacatorul este Runcan Viorel, fiul primarului din Nimigea care în momentul de față este angajat în primărie, iar bărbatul atacat este Gabi Mureșianu, consilier local PNL și candidatul PNL la alegerile pentru Primărie, din 2020. Motivul conflictului ar fi unul de natură politică, când la alegerile pentru Primăria Nimigea din 2020, Gabi Mureșianu a fost contracandidatul lui Mircea Runcan (PSD). Deși Mircea Runcan a câștigat primăria, au rămas reminisciențe politice.

(VIDEO) Gabi Mureșianu a fost agresat de Runcan Viorel, fiul primarului din Nimigea. Click aici pentru mai multe detalii!

De multe ori în calitate de simpli cetățeni, neafiliați politic, ne punem întrebarea: ,,Cum aș putea să schimb ceva?”. Cum am putea în calitate de simpli cetățeni să rezolvăm o problemă sau să clarificăm o nedreptate? Marian Constantin, un simplu cetățean, neafiliat politic a văzut acest eveniment, alături de altele și își dorește să spună lucrurilor pe nume. Prin urmare, în data de 11.02.2022, între orele 12:00 și 13:00 va avea loc un protest pașnic organizat de Grupul Civic Nimigea, în localitatea Nimigea de Jos, în parcarea Primăriei Comunei Nimigea.

,,Noi nu reprezentăm niciun partid politic, dar ca oamenii simpli trebuie să tragem un semnal de alarmă. În sensul să se termine cu bătăile politice, cu eul personal din campanie și totul să fie pentru binele mers al comunei Nimigea”, a transmis Marian Constantin pentru N1TV.ro.

 

Nimigea de Jos

Marian Constantin ne-a transmis că scopul protestului este să se ia în considerare și să se discute desfacerea contractului de muncă, în primărie, al lui Runcan Viorel, fiul primarului din Nimigea.

,,Nu este un comportament normal să fie plătit din banii noștri. Dorim să se ia act de acest comportament și să se discute în primăriei și consiliul primăriei Nimigea desfacerea contractului de muncă pe motiv de violență, pentru că este o rușine în primărie un astfel de angajat”, a declarat Marian Constantin pentru N1TV.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *