Cum arată prostia, miserupismul și lipsa de educație? Cam așa…

Știam că multe persoane, personalități sau personaje ale burgului au apucături de mahala. Asta se observă în trafic, la piață sau în magazine.

Întrebarea pe care o pun de dinainte este… Ce ți-a făcut ție, idiotule sau idioato, statuia asta? Care a fost „schema” de a trebuit s-o mânjești cu semnele tale „neomologate” în limbajul cotidian?

Pe scurt, statuia reprezintă reprezentarea fotografului Alexandru Roșu, unul dintre cei mai importanți fotografi din a doua jumătate a secolului al XIX-lea şi prima jumătate a secolului al XX-lea.

S-a născut în 9 ianuarie 1854 la Bistriţa, a fost ucenicul lui Carl Koller, a învățat la Viena de la cei mai buni fotografi și apoi și-a deschis un atelier foto în Piața Centrală. Era considerat de marele Nicolae Iorga drept cel mai bun fotograf al epocii. El a realizat albumul de prezentare a Bistriței la expoziția națională din 1906 de la Sibiu.

Iar acum s-a găsit un Dorel să îl iscălească (cu foarte mult prost gust) pe spate.

De voi nu putem avea nimic bun, ăștia care stricați, ruinați și distrugeți doar pentru că nu știți altceva, inconștienților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *