Doi tineri de 18 ani, vizați într-un dosar penal de conducere fără permis

La data de 23 martie, un polițist examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Bistrița-Năsăud a sesizat polițiștii Biroului Rutier cu privire la faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în Prahova manifestă un comportament agresiv la volan. Tânărul efectua derapaje controlate în zona punctului de plecare la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere, de pe strada Grănicerilor din Bistrița.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au depistat autoturismul semnalat, însă conducătorul auto abandonase autoturismul și plecase de la fața locului.

A fost identificat în scurt timp ca fiind un tânăr de 18 ani, din Bistrița, iar în urma verificărilor, s-a constatat că nu deține permis de conducere valabil. Totodată, polițiștii au constatat faptul că autoturismul îi fusese încredințat de către un alt tânăr de 18 ani, din Lechința.

În urma celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și încredințarea vehicului unei persoane despre care se cunoaște că nu posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *