Doi tineri s-au ales cu dosar penal după ce au sustras motorină dintr-un utilaj

În noaptea de 30 martie, în jurul orei 23.50, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au depistat și condus la sediul Poliției doi tineri de 23 și 29 de ani, ambii din Maieru, bănuiți de comiterea unui furt.

În fapt, în aceeași zi, în jurul orei 22.00, paznicul unei cariere de piatră din Măgura Ilvei a sesizat telefonic faptul că, în locul numit ”Valea Rodnei” a surprins două persoane care ar fi sustras motorină dintr-un utilaj, însă acestea au fugit. Utilajul aparține unei societăți comerciale și staționa în incinta carierei de piatră.

În scurt timp, doi tineri din Maieru, bănuiți de comiterea faptei au fost depistați, iar în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că aceștia ar fi forțat capacul rezervorului și ar fi sustras motorină din utilaj. În apropierea vehiculului au fost descoperite o canistră cu aproximativ 20 de litri de motorină și o alta goală.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *