Dorin Vlașin: ,,Orașul nostru are nevoie de experți și studenți în toate domeniile conexe dezvoltării unei comunități”

,,Dragii mei năsăudeni,
Orașul nostru are nevoie de experți și studenți în toate domeniile conexe dezvoltării unei comunități, care vor să ajute Năsăudul să-și recapete vitalitatea.
Chiar dacă experții din cadrul primăriei se descurcă excelent la pregătirea documentelor necesare obținerii finanțărilor și implementării propriu-zise a proiectelor, de multe ori se întâmplă să simțim lipsa unor oameni avizați pe arii neacoperite de angajații Primăriei.
Un exemplu foarte des întâlnit este nevoia de expertiză în arhitectura și restaurarea monumentelor istorice, având în vedere provocările care apar când vine vorba de proiecte de reabilitare a școlilor moștenite de la înaintașii noștri, clădiri de patrimoniu și monumente istorice.
Sunt convins că există o mulțime de năsăudeni profesioniști din diferite domenii care ar fi dispuși să ajute autoritățile locale năsăudene cu expertiza lor.
Chiar dacă mulți dintre voi sunteți plecați la studii sau la muncă în alte locuri, cred că există o legătură specială cu locurile natale, legătură demonstrată de preocuparea voastră în ceea ce privește viitorul orașului în care ați crescut.
Așa că invităm alături de noi specialiști sau studenți cu expertiză în arhitectură și alte domenii conexe cu activitățile Primăriei (peisagism, design, web-design, ingineria construcțiilor, digitalizare, monumente istorice, sănătate publică) care își pot rupe câteva ore din programul lor și ajuta factorii decizionali cu idei și soluții tehnice când vine vorba despre investițiile făcute cu bani europeni.
Dați de știre, de asemenea, tuturor studenților care au nevoie de un partener din rândul autorităților locale în elaborarea unui proiect sau a unei lucrări de licență, disertație sau doctorat, deoarece Primăria orașului nostru abia așteaptă să colaboreze cu ei!
Așa că, dacă cunoști un năsăudean profesionist, lasă-mi un comentariu (sau mesaj) cu numele și domeniul de activitate pentru a-i putea cere ajutorul. Sunt sigur că toți năsăudenii vor aprecia recomandările și implicarea voastră.
Doar împreună, cu solidaritate, implicare și colaborare, putem crește comunitatea și dezvolta orașul!”, a transmis Dorin Vlașin, primarul orașului Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *