Dosare penale pe bandă rulantă pentru cei care s-au urcat la volan sub influența alcoolului sau a stupefiantelor

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Beclean au efectuat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Județean 171, în Dobric.

Pentru control a fost oprit un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Dobric. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,71 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în flagrant delict în trafic, pe raza municipiului Bistrița, un șofer care se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul de 30 ani, din Breaza, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei.

Ieri, 18 iunie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit pentru control, pe Drumul Județean 173C, în Budacu de Jos, un autoturism. La volan a fost identificat un tânăr de 21 ani, din localitate. Acesta a fost testat de către polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Ulterior șoferul a fost testat cu privire la prezența în organism a unor substanțe psihoactive, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței Canabis.

Astăzi, în jurul orei 3:35, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au oprit pentru control pe raza localității Maieru, un autoturism. A fost identificat șoferul, un tânăr de 29 de ani, din localitate. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i ulterior recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz – Băi, cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *