Două școli din Sângeorz-Băi vor beneficia de dispozitive electronice de învățământ

Școala Gimnazială A.P.ALEXI și Liceul Teoretic “Solomon Haliță” din Sângeorz-Băi vor beneficia de dispozitive electronice de învățământ. Primăria orașului Sângeorz-Băi a recepționat astăzi, 10.02.2022 primul lot de dispozitive electronice de învățământ pentru îmbunătățirea conținutului digital și a infrastructurii TIC.

Proiectul intitulat “Achiziționarea de tablete și dispozitive electronice pentru învățământ pentru Școala Gimnazială Artemiu Publiu Alexi și Liceul Teoretic Solomon Haliță din orașul Sângeorz-Băi” presupune dotarea școlilor cu 1381 tablete pentru uz școlar cu acces la internet, care să asigure efectuarea cursurilor online. La acestea se adaugă 84 de table interactive și 251 laptopuri asigurate prin proiect pentru cele două locații de implementare, care vor fi livrate zilele următoare.
Proiectul prevede asigurarea necesarului de dispozitive electronice efectuării cursurilor online în cadrul unităților de învățământ preuniversitat din cadrul UAT Sângeorz-Băi în valoare de 3.727.595,05 lei, finanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.
Beneficiarii acestora au fost stabiliți în concordanță cu obiectivele, activitățile și indicatorii proiectului, respectiv: personal didactic din învățământul primar și gimnazial din cadrul UAT și elevii unităților de învățământ. Grupul țintă al proiectului este reprezentat de numărul total de elevi care vor beneficia de pe urma implementării acestui proiect, un nr. de 1797 de elevi din care: 555 sunt elevi ai Liceul Teoretic Solomon Halița și 1242 sunt elevi ai Școlii Gimnaziale Artemiu Publiu Alexi și de 40 cadre didactice din învățământul preuniversitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *