Dramă de familie. Care este povestea cuplului stabilit în Bistrița-Năsăud ce și-a dat foc?

Atenția noastră, a tuturor, se îndreaptă acum asupra unui cuplu stabilit în Bistrița-Năsăud, alcătuit dintr-o tânără din Bichigiu și un bărbat din județul Dolj.

Ambii și-au dat foc și au murit din cauza arsurilor la spital, iar povestea lor este una tragică. Un sugar de 4 luni a rămas fără părinți.

O tânără în vârstă de 21 de ani și-a dat foc, în urmă cu aproape două săptămâni, în localitatea Bichigiu. Tânăra și-a turnat combustibil pe corp, în timp ce se afla la locuința părinților și și-a dat foc. Aceasta a suferit arsuri grave pe aproape toată suprafața corpului. În zadar au încercat medicii să o pună pe picioare. A fost transportată la un spital de specialitate, însă a decedat.

Totul este mult mai profund, deoarece tânăra care și-a dat foc era concubina unui bărbat de 30 de ani, originar din Poiana Mare, Dolj, găsit cu arsuri pe întreg corpul în comuna Budacu de Jos. Și bărbatul a decedat, în urma arsurilor, la spital. Cei doi aveau împreună un sugar de doar 4 luni.

Gestul necugetat al bărbatului ar fi survenit în momentul despărțirii de către tânără. Oamenii mai spun că relația dintre cei doi era una violentă, consecință a consumului de alcool și a unor probleme psihiatrice cu care se confrunta tânăra de 21 de ani.

Femeia a mai fost căsătorită cu un bărbat, care a fost omorât în anul 2017, de doi bărbați și o femeie, care, după ce i-au luat viața, i-au tranșat cadavrul și l-au aruncat într-o pădure. Atunci, femeia a rămas singură, cu două fetițe mici, are au fost date în grija statului, conform Infobistrița.ro. Ulterior, femeia l-a cunoscut pe bărbatul din Dolj, cu care a mai făcut un copil și cu care a trăit în concubinaj. După ce s-au certat și s-au despărțit, cei doi și-au dat foc și au decedat.

Trei copii au rămas fără mamă, din cele două drame, iar trei tineri și-au găsit sfârșitul într-un mod tragic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *