Echipa de handbal din Liga Florilor NU va mai fi plătită până nu obțin rezultate

,,Din respect pentru comunitate, suporteri și iubitorii handbalului din județul Bistrița-Năsăud, din cauza rezultatelor sub așteptări ale echipei din Liga Florilor MOL dar și pentru că nu toleram lipsa de implicare și atitudine în joc, la propunerea antrenorului principal și în urma raportului efectuat de acesta, conducerea CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a luat o serie de decizii importante.
S-a decis blocarea plății remuneratiilor către întreaga echipă din Liga Florilor MOL, până când rezultatele vor impune plata performanței.
De asemenea, s-a hotărât ca jucătoarele care nu au respectat și nu vor îndeplini sarcinile tehnico-tactice, indiferent de numele și valoarea acesteia dar și cele care nu vor avea atitudinea demnă de o echipă care își dorește performanță, vor fi trimise pentru a se pregăti și activa în cadrul echipei de Divizia A a clubului nostru sau li se vor rezilia contractele de activitate sportivă.
Gloria 2018 va continua să susțină sportul de performanță și cel de masă atât la nivel de seniori cât și de juniori și copii.
Investim în performanță și cerem performanță!
Eugen V. Cosma, director CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud”, a transmis CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *