Emil Radu Moldovan: ,,Mă-nclin în fața tuturor cadrelor medicale din Spitalul Județean de Urgență Bistrița și nu numai”

În 7 aprilie, Ministerul Sănătății, prin Programul Național de Evaluare și Promovare a Sănătății, finanțează și organizează campania Ziua națională a sănătății cu sloganul: ,,Planetă noastră- Sănătatea noastră’’. Ziua Mondială a Sănătății abordeaza în fiecare an câte un subiect de importantă majoră ce afectează sănătatea globală.

,,Totul pornește de la Sănătate
Cel mai important aspect al vieții, fără de care nimic nu poate să funcționeze și să evolueze. De Ziua Mondială A Sănătății reconfirm traseul excelenței în sănătate pe care județul nostru a intrat și unde investițiile vor avea mereu prioritate.
Mă-nclin în fața tuturor cadrelor medicale din Spitalul Județean de Urgență Bistrița și nu numai, care-și pun sufletul și cunoștințele pentru tratarea pacienților. Veți avea mereu sprijinul și aprecierea mea. Pentru că atunci când este vorba de sănătatea, implicit de viața oamenilor, nu există compromisuri sau un proiect prea greu sau mare, cu ocazia acestei zile importante, vă prezint evoluția lucrărilor la realizarea Noului Corp al Spitalului nostru. Un loc creat pentru ca oamenii să beneficieze de și mai multă îngrijire.
Dragii mei, medici, asistenți, brancardieri, infirmiere, ambulanțieri, echipa managerială, toți cei din Spital, VĂ MULȚUMIM.
La mulți ani sănătoși, să puteți să oferiți sănătate, tratament și vorbe care să aline suferința”, a transmis Emil Radu Moldovan.

Luna trecută au început lucrările la Faza I al celui mai mare proiect de investiții în sistemul public de sănătate din județul Bistrița-Năsăud, realizat de Spitalul Județean de Urgență Bistrița în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud „Extindere pavilion spital prin construirea unui corp de clădire 2S+P+4E cu pasarelă de trecere între clădirea existentă și cea propusă”. Valoarea investiției în faza I este de aproximativ 5 milioane €, asigurată integral de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Aceasta cuprinde lucrări de relocare și demolare clădiri tehnice și administrative (centrală termică, stație producție oxigen medical, posturi de transformare, rezervă strategică de apă și stație de pompare, depozit temporar deșeuri medicale etc.).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *