Excelență bistrițeană la Alba Iulia marca MIS GRUP

Începând cu anul 2019, bistrițenii de la MIS GRUP s-au implicat într-un nou proiect imobiliar care schimbă percepția asupra definiției de „casă”.

Vorbim de un proiect imobiliar care cuprinde 450 de apartamente, executate cu materiale de calitate superioară. În ciuda pandemiei, cei de la MIS GRUP sub directa coordonare a beneficiarului, Ioan Istrate, reprezentantul grupurilor de firme ATOL IMO din Alba Iulia, au reușit ca într-un timp record să termine peste 170 de apartamente.

Cei de la ATOL IMO nu sunt la primul proiect imobiliar de acest gen, dezvoltând unul similar în Sebeș. De la sfârșitul anului, cei care doresc să se mute într-o casă nouă o pot face accesând site-ul www.transalpinaresidence.ro sau apelând la numărul de telefon 0744392446.

Complexul cuprinde apartamente tip studio, apartamente cu două camere, cu trei camere și tip penthouse.

Reprezentanții MIS GRUP, inginerii Dan și Vlad Barna, spun că luna decembrie este momentul în care se preconizează începerea celei de a doua etape de construcție.

Transalpina Residence este cel mai mare proiect imobiliar realizat după revoluție în Alba Iulia. Fără a exagera, putem spune că este vorba de o Alba Carolina modernă.

ATOL IMO și MIS GRUP au reușit să ducă conceptul de „casă” la superlativ, transformându-l în „acasă”, deoarece vorbim de imobile cu suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *