Expoziția de primăvară Brickenburg destinată fanilor LEGO

În perioada 14-17 aprilie, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud va avea loc redeschiderea expoziției de primăvară Brickenburg destinată fanilor LEGO. Intervalul orar în care puteți să vizitați expoziția este 10.00-18.00, iar prețul unui bilet este de 2 lei.

,,Membrii îndrăgitei asociații au pregătit pentru această ediție modele inspiraționale având ca temă transportul feroviar și maritim. Vă provocăm la o călătorie în fabuloasa lume a jocului și creativității însoțiți de machete reprezentând trenuri și vapoare. Piesa de rezistență din acest an este reprezentată de macheta faimosului vapor Titanic! O replică ce are 1,35 de metri lungime, peste 9.000 de piese în componență și o incredibilă atenție la detalii: piscine, bărci de salvare, punți multiple, macarale de marfă și alte caracteristici funcționale precum ancore, pistoane etc. Veți avea ocazia să le descoperiți în zilele de 14-17 aprilie 2022, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud!
Cei care se simt inspirați și sunt dornici să pună mâna la treabă, vor putea să construiască propriile mini creații în spațiul de joacă special amenajat pentru vizitatori. Din acest an, organizatorii reiau tradiția organizării mult îndrăgitei zone de joacă și modelare LEGO®!” – Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *