Fotbal: Titi Voica va fi noul director tehnic al Gloriei

Titi Voica, fost fotbalist de performanță cu rădăcini în echipa fostei Gloria Bistrița, va ocupa postul de director tehnic în cadrul Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, secția de fotbal.

Acesta se va ocupa și de centrul de copii și juniori pe care Gloria își dorește să îl dezvolte.

”Sunt convins că Titi va fi de ajutor la această echipă, așa cum a fost întotdeauna. Va fi director tehnic și va avea atribuțiuni și pe centrul de copii și juniori. E un nume important în fotbalul bistrițean, și-a câștigat acest statut și merită această funcție”, declară directorul clubului Gloria 2018, Eugen Cosma.

Conform Sportul Bistrițean, Voica este un produs sută la sută al școlii bistrițene de fotbal și a trecut pe la toate grupele posibile atât în calitate de jucător cât și ca antrenor. A debutat la echipa mare pe când aceasta juca în Liga a doua, înainte de 90. A jucat 16 meciuri în primul sezon al Gloriei în Liga 1, în 1990-1991. Apoi a fost transferat la Steaua, unde și-a încheiat stagiul militar. A absolvit apoi Facultatea de Educație Fizică și Sport, jucând în paralele pentru Poli Timișoara și U Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *