(FOTO) Accident groaznic la Șieu Măgheruș. Un bărbat a fost resuscitat 30 de minute și a fost readus la viață

Accident teribil în Șieu Măgheruș. Un bărbat a rămas blocat în autoturismul răsturnat și a fost readus la viață după 30 de minute de resuscitare.

Un autoturism s-a răsturnat azi noapte în localitatea Șieu Măgheruș, reieșind din accident patru victime, dintre care una era încarcerată.

„Echipajele de interventie au găsit la locul accidentului patru victime, dintre care una este încarcerata, inconștientă. Se lucrează pentru extragerea acesteia din habitaclul autoturismului.

Celelalte trei persoane au ieșit din autoturism pe cont propriu și sunt preluate de echipajele medicale de la fața locului. Intervin echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, doua echipaje de prim ajutor SMURD, doua echipaje de pompieri cu autospeciale de descarcerare si un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud. Interventia este în dinamica.ISU BN

Echipajele de descarcerare au extras victima blocată, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani care era în stop cardio-respirator, iar echipajele medicale au trecut imediat la aplicarea protocolului de resuscitare. Din fericire, după aproximativ 30 de minute, organismul bărbatului a răspuns manevrelor aplicate. Barbatul a fost intubat și transportat cu semne vitale la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor și investigațiilor medicale.

Echipajele medicale alocate la fața locului au transportat la spital și celelalte trei persoane din autoturismul implicat în accident: o femeie in vârstă de aproximativ 38 de ani care prezenta un traumatism toracic abdominal, un bărbat în vârstă de aproximativ 47 de ani care prezenta un traumatism cranian, respectiv o femeie in vârstă de aproximativ 64 de ani care prezenta contuzie de sold”, a transmis ISU BN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *