(FOTO) Cristian Niculae: Oamenii au răspuns pozitiv la campania de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase organizată

Campania de colectare a deșeurilor voluminoase din perioada 1-3 iulie a fost un succes, spune Cristian Niculae. Conducerea ADI Deșeuri a organizat o strângere de deșeuri voluminoase gratuit, urmând să fie încasați și bani/metru cub de deșeuri de acest tip.

„Oamenii au răspuns pozitiv la campania de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase organizată de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și S.C. Supercom SA.

Invităm pe toți cetățenii din Bistrița, Năsăud, Beclean și Sângeorz-Băi să depoziteze la platformele de colectare din zonele de blocuri sau în fața casei lor bunurile de folosință îndelungată care nu le mai doresc – fotolii, canapele, covoare, saltele, mobilier etc pentru ca operatorul de salubritate să le poată ridica în intervalul 01 – 03 iulie.

Subliniez faptul că, în afara acestor campanii de colectare GRATUITĂ, costul de colectare al deșeurilor voluminoase este de 154 lei / mc.

Ai ocazia de a scăpa GRATUIT de aceste deșeuri, prin urmare te rugăm să fii responsabil și să contribui și tu la eforturile de a avea un județ mai curat!”, spune Marius Niculae, șeful ADI Deșeuri.

https://www.facebook.com/346388249074060/posts/1383491005363774/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *