(FOTO/VIDEO)Doi tineri au murit, după ce o mașină a fost lovită de un tren, în Miceștii de Câmpie

Un autoturism a fost lovit de un tren în localitatea Miceștii de Câmpie. În autoturism se aflau 3 persoane, 1 adult si 2 copii.

Intervin modulul SMURD și un echipaj de terapie intensiva mobila SMURD, un echipaj de prim ajutor de la Secția Sărmașu și SVSU Micestii de Câmpie.

UPDATE 1. În autoturism se aflau patru victime. Doi bărbați conștienți, cooperanți care s-au autoevacuat din autoturism, prezentau atac de panică și excoriatii la nivelul capului, aceștia sunt evacuați care UPU SMURD Bistrița. Doi minori în vârstă de aproximativ 13 și 15 ani care din nefericire prezentau leziuni incompatibilile cu viața.

Din cauza numărului mare de persoane aflate în tren (20), pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului s-a activat Planul Roșu de Intervenție. Toate persoanele aflate în tren au fost evaluate din punct de vedere medical și din fericire niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La această oră Planul Roșu este dezactivat.

Echipajele operative au intervenit cu 1 autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, 1 autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 ambulanță de terapie intensivă mobila și 1 ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță.

UPDATE 2. Un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Sânpetru de Câmpi,e județul Mureș, în timp ce se deplasa pe Drumul Județean 162, la o trecere cu nivel de cale ferată simplă, fără bariere, a fost colizionat de un tren.

În urma impactului, atât soferul cât și un pasager de 41 de ani, din Tușinu, județul Mureș, au fost răniți. Totodată în urma impactului, doi minori de 13, respectiv 15 ani, din aceeași localitate, pasageri în autoturism, au fost răniți și ulterior declarați decedați datorită leziunilor suferite.

Atât șoferul autoturismului cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *